Heb je een sportief doel maar weet je niet zeker of je dit gaat halen? Kun je wel wat hulp gebruiken in de structuur van je trainingsplan? Schrijf je dan in voor FrameWorks!

Feedback op dat wat je doet

Stok achter de deur

Structuur in je trainingsplan

Meetbare progressie ri. jouw doel

Waarom FrameWorks?

FrameWorks is een trainingsplan waardoor je nog effectiever je doelen bereikt. Met FrameWorks bieden we structuur in je trainingen en een stok achter de deur. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat nodig is om jouw doelen te behalen. We stellen vervolgens maandelijks een persoonlijk plan op met binnen- en buitentrainingen waarmee je zelf gericht aan de slag kan om jouw doel te behalen. Tijdens het traject houden we je progressie bij a.d.h.v. relevante progressiemetingen.

Wat krijg je?

  • Een intakegesprek en toegepaste 0-meting
  • Een effectieve structuur in je trainingen
  • Maandelijks een nieuw trainingsplan gericht op jouw benodigdheden
  • Progressiemetingen die je vertellen of jij je doel gaat halen
  • Een stok achter de deur

Samengevat!

Met FrameWorks krijg je dus dat extra beetje zekerheid en vastigheid waardoor je zeker weet dat je op een effectieve manier aan het trainen bent. Ideaal als je nog een extra stap wilt zetten maar niet zo goed weet hoe je dit het beste kan aanpakken!

Helpen jullie ook met een voedingsschema?

Nee, dat doen wij niet, ondanks dat voeding wel belangrijk is. Wij zijn geen expert in voeding en pretenderen dat dan ook niet te zijn. Wel kunnen we je helpen met het vinden van de juiste voeding voor tijdens je prestatie. We koppelen je uiteraard graag aan een voedingsdeskundige!

Tarief

FrameWorks begeleiding: 40,- per maand